Drevesnica in okrasne rastline za vrt

V naših dveh drevesnicah na Formah in v Radovljici najdete pestro izbiro najrazličnejših drevnin, grmovnic in trajnic. Pri nakupu vam strokovna ekipa z veseljem pomaga in svetuje. Pri nas kupljene rastline vam lahko tudi pomagamo strokovno zasaditi. Ponujamo vam kvalitetne substrate in gnojila, ki omogočijo rastlinam primerno podlago za uspešno rast v začetni fazi ter vsa potrebna hranila za kasnejšo podporo.

Vrtovom dajejo lep okvir žive meje, ki poskrbijo za zasebnost. Odločite se lahko med vedno zelenimi, listopadnimi in cvetočimi sortami, ki so strižene ali prostorastoce. Drevesa imajo v vrtu pomembno vlogo, nudijo naravno senco, vrtu dajejo strukturo, skrbijo za kisik in varujejo pred radovednimi pogledi. Izbirate lahko med razlicnimi vrstami listavcev, in zimzelenimi iglavci. Nekateri listavci so zanimivi zaradi cvetenja, barve listja ali dekorativnosti lubja in plodov. Iglavci so po večini zimzelene rastline. Manjša drevesa lahko uspešno zasadite tudi v večji okrasni lonec, ki krasi vaš vhod, teraso ali balkon. Pri nas lahko vsako leto najdete tudi eksotično oblikovane bonsaie, ki so prava paša za oči. Sladkosnedi lahko pri nas izbirate med različnimi vrstami jagodičevja. Lepa popestritev vrtov so tudi cvetoče grmovnice, ne smemo pa pozabiti na kraljice slovenskih vrtov - čudovite vrtnice. V ponudbi imamo tudi cvetoče trajnice, pokrovne rastline ter okrasne trave.

Podjetje Vrtovi Antolin ima sedež ob neposredni bližini naše vrtnarije na Formah pri Škofji Loki. Njihova drevesnica je bogato založena z bonsaji, drevninami in grmovnicami. Ukvarjajo se tudi z načrtovanjem in urejanjem vrtov in okolice ter polagajo travno rušo. Vabjeni!

Več