04 502 34 00 VRTNARSTVO ANTOLIN, Dorfarje 20, 4209 Žabnica
bclose

Pred skoraj tridesetimi leti sva začela s skromnimi vrtnarskimi poskusi. V doma zgrajenem lesenem rastlinjaku sva prvič posadila krizanteme, nato so sledile še ostale balkonske rastline. Postavili smo večje, modernejše plastenjake, pustila sva službe in se posvetila vrtnarjenju. Ker je bil trg takrat še dokaj zaprt, sva se odločila za proizvodnjo sadik in sejančkov – sadilni material za ostale vrtnarje.

Aktivno znanje tujih jezikov nama je pomagalo, da sva iz tujine dobila vso potrebno literaturo, obiskovala sva sejme, predavanja in si tako postopoma pridobivala znanje o vrtnarjenju.

Danes vrtnarimo na treh lokacijah: na stari vrtnariji v Dorfarjih, na novi vrtnariji na Formah in v Radovljici. Stalno imamo zaposlenih 10- 15 vrtnarjev, v sezoni pa še toliko sezonskih delavcev. Smo ena redkih vrtnarij v Sloveniji, ki korenini sadilni material za ostale vrtnarje: pelargonije, krizanteme, strukturne rastline. Sadike tudi izvažamo v bivše jugoslovanske republike.

Poleg sadik za vrtnarje gojimo tudi balkonsko in ostalo cvetje za končne kupce. Zato veliko pozornost polagamo na kvaliteto naših sadik, na strokovnost naših sodelavcev in prijazno okolje za naše kupce. Naši trije otroci nadaljujejo vrtnarsko delo. Skupaj z zaposlenimi se trudimo predstaviti lepoto cvetja našim kupcem.

 

Iščemo nove sodelavce za trgovsko-vrtnarska dela. Delo je v spomladanskem času, od meseca janurja do junija z možnostjo podaljšanja. Na prosto delovno mesto se lahko prijavijo trgovci, vrtnarji, cvetličarji… . Prošnjo pošljite na e-mail vrtnarstvo.antolin@siol.net ali po pošti na naslov podjetja. Lahko pa pokličete na tel.: 04 502 34 13.

Če misliš da bi nas lahko prepričal s svojimi sposobnosti in znanjem, se lahko najde delo tudi zate.

Zaposlitev